Filter:

 
 

Sale ray ban wayfarer online

 

  Ray ban wayfarer are very popular,our shop offer large number of cheap ray ban wayfarer,if you get more order,the big discount you have.   

 

Tianjin Children's Hospital van New ray ban wayfarer sale Century arts Wei Nan zei, uit de algemene zin, buitenlandse deskundigen geloven dat UV-bescherming moet beginnen met kinderen, zonnebrillen zijn een goede keuze. In moet sterk zonlicht buiten zonnebril selectief te dragen, kunt u een zonnebril dragen, vooral in direct zonlicht of op het strand, terwijl, maar de tijd niet te lang, de basis controle in minder dan twaalf uur. In de kamer of in de schaduw direct na het opstijgen van de zonnebril. Vooral bij kinderen onder de 6 jaar, vooral bij kinderen jonger dan 3 jaar, hun visuele functie wayfarer nog niet volwassen, maar ook de behoefte aan meer heldere beelden en fel licht stimulatie, lange slijtage zonnebril, macula-gebied kan niet effectief irritatie, zal de verdere ontwikkeling van het visuele effect, kan ernstige gevallen leiden tot amblyopie.
Kinderen moeten worden herinnerd om meer zorgvuldige selectie van zonnebrillen zijn, moet u formele zakelijke dragen met UV-bescherming functionaliteit. Kinderen dragen van een zonnebril gemaakt van gewoon glas of plexiglas zonder rayban wayfarer UV-bescherming en andere functies, de transmissie van een ernstige daling, zal de pupil groter te maken, maar veel van ultraviolet licht zal zijn in het doel, maken oogletsel. Dergelijke verwondingen variërend van make misselijkheid, vergeetachtigheid, slapeloosheid en andere symptomen van visuele vermoeidheid wordt terwijl maculaire degeneratie heeft, kan lensopaciteit, staar en andere ernstige oogziekten veroorzaken. Lens kleur is het beste om te kiezen voor grijs, gerookt of bruin, omdat ze veroorzaken minder kleur vervorming, wayfarer ray ban kleur gevoel beter. Gevolgd door groen, oranje, blauw, rood en gebruik alleen als een zon of sneeuw.
Mensen, Beijing, 7 mei (Reporter GEEL) technisch directeur Ping Tang, MD, Beijing Tongren Hospital Center Optometrie geïntroduceerd, om de ogen te beschermen, aan het licht schade aan de ogen, in het bijzonder de noodzaak om aandacht te besteden aan ultraviolet licht, blauw licht en schittering effect op het oog te voorkomen .
UV bestaat uit drie delen: UV-A, UV-B en UV-C. Waarvan ongeveer 15 procent van de UV-A de retina bereikt, en de retina beschadigen; 70% UV-B wordt opgenomen door de lens, 30% UV-B wordt geabsorbeerd door het hoornvlies, zal de lens en de cornea ray ban 2132 beschadigen, UV-C werden geabsorbeerd door de ozonlaag .