Filter:

 
 

Offer ray ban wayfarer polarized online

 

  Offer kinds of ray ban folding wayfarer sunglasses,we have different sizes,all are cheapest and high quality,save much money for you.   

 

Aankoop Punten
Dazzle koel genoeg tij
Laten we eens kijken naar dit jaar ray ban wayfarer polarized de meest reflecterende zonnebrillen tij kooptips. Ten eerste moet reflecterende zonnebrillen kleur voldoende kleur zijn, is het het beste kleding en het dragen van een heel andere kleur, zo verblindend schitterende blauwe, oranje, geel en andere heldere lens zal meer populair zijn en kan de drager zien er cool vol. Ten tweede, maak je gezicht er klein ray ban wayfarer en delicaat, zorg ervoor dat grote reflecterende zonnebrillen stijlen selecteren om u te helpen Shuashuai ook helpen herstellen Yan. Tenslotte natuurlijk is reflectief zonnebrillen stijlen bijzonder genoeg, begrijpelijk concave vorm, zij het slechts met een wit overhemd met, maar ook complete ray ban wayfarer sizes getijverschil.
Weird grens
Reflecterende zonnebril de kleur naast de lens kleur oog springende, maar ook moet een vreemde rand bevatten. Dit jaar is het steeds populairder merk House of Holland zal het op zijn kop. In reflecterende zonnebrillen ray ban folding wayfarer nieuw merk dit jaar gelanceerd, de vleermuis-vormige half-frame, holle bloemenrand is de instroom van gewilde populaire stijl mensen, om ervoor te zorgen een versleten op het gezicht, het onvergetelijk.
Eenvoudige metalen frame
Als je je zorgen te ray ban 2140 vreemd te verschillend frame, kunt u een aantal populariteit reflecterende zonnebrillen stijlen kiezen. Bijvoorbeeld, een goede dunne metalen frame van Rayban zonnebril in reflecterende zonnebril dit jaar zijn er veel nieuwe lancering. Maar eenvoudige metalen frame moeten contrasteren met de kleur contrast tussen de grote lens, net genoeg overhangen.
De zomer komt eraan, zijn veel moeders overweegt niet om het kind naar een zonnebril te dragen geven, deze uiterst populaire gecoat glas draagt ​​bij aan de mate van zuigkracht oog, trok consequent nastreven van jonge ouders. Maar over de oogarts ray ban wayfarer 2140 overeengekomen dat onjuiste selectie, onjuiste slijtage, niet alleen niet aan ogen effect, zal het de gezondheid van de baby's eye belemmeren.